Werken bij

Waarom wij graag bij Akyla werken

De uitzendbranche waar wij voor werken heeft een hele bijzondere dynamiek; geen dag is hetzelfde. Dat maakt het werken met deze klanten enorm boeiend. We hebben hier een erg fijn team. Problemen lossen we altijd samen op en niet als individu. We staan voor elkaar klaar en dat maakt het een erg prettig bedrijf om in te werken.
Tom Maring
Customer Success Manager
Ik werk hier sinds 2007 en heb echt de kans gekregen om mee te denken zodat ik ook kon meegroeien met het bedrijf. Ik heb een heleboel mooie oplossingen gemaakt waarvan ik zie dat klanten in de praktijk er heel blij mee zijn. Het los echt een probleem op en dat maakt het werk erg waardevol. Ook de goede sfeer tussen de collega’s onderling maakt dat ik hier al zolang met plezier werk!
Martin Ros
Software architect
Toen ik dit jaar bij Akyla kwam werken werd ik heel warm ontvangen en sindsdien werk ik hier ook met veel plezier. Wat ik vooral fijn vind is dat ik hier echt mezelf kan zijn.. We hebben een hecht team en je krijgt hier volop ruimte om te groeien.
Brit Willemsen
Office Manager
Ik kom uit de logistiek en dacht niet direct dat werken in de IT iets voor mij was. Maar gelukkig kwam ik er snel achter dat dit wel zo was. Het werk is erg veelzijdig en ik krijg de vrijheid om te doen wat je moet doen. Het product is zo groot dat je nooit bent uitgeleerd en dat maakt het spannend en interessant. Doordat iedereen gelijk is, hebben we een hechte groep en werken we goed met elkaar samen.
Matt Megelink
Consultant
De sfeer met collega’s is hier heel leuk. Het is niet al te serieus en je kunt een dolletje met elkaar maken. Ook heb ik uitdaging in mijn werk en het is duidelijk wat ik moet doen. Dat vind ik heel fijn!
Bryan Blekkink
Software developer
Na 6 jaar lang als ZZP’er te hebben gewerkt, kreeg ik weer de behoefte om in een team te werken. En daar heb ik nog geen moment spijt van. Vanaf dag 1 voel ik mij hier op mijn gemak. Leuke collega’s, veel vrijheid en flexibiliteit in mijn werk en ruimte voor eigen inbreng.
Sanne IJspeerd
Marketing Manager
Vooral de zelfstandigheid die ik hier heb bevalt me heel goed. Ik beheer mijn eigen agenda en krijg veel eigen verantwoordelijk. Dat vind ik heel prettig. Ook heb ik in mijn werk als consultant veel uitdaging en te maken met complexe vraagstukken. Dat maakt het werk nooit saai, maar juist leuk en stimulerend!
Martijn Smit
Consultant
Onderling respect voor elkaar maakt dat er een hele fijne werksfeer is tussen collega’s. Veel Twentse nuchterheid en humor, hard werken maar tussendoor wordt er ook genoeg gelachen. Ik heb veel vrijheid om mijn opdrachten op mijn eigen manier in te vullen. Je leert hier door ‘te doen’ (learning by doing). De flexbranche is altijd in beweging en het is nooit saai, maar je moet wel houden van een beetje hectiek en de waan van de dag waar onze klanten zich in bevinden. Mijn jarenlange ervaring bij een uitzend,- payroll werkgever is van zeer toegevoegde waarde voor zowel onze klanten als Akyla zelf!
Erica Leferink
Business consultant
Werken in een bedrijf tot 100 man, zorgt ervoor dat dat wat je doet daadwerkelijk veel impact maakt! Ik vind het persoonlijk erg prettig dat we collega’s hebben in alle leeftijdsgroepen en levensfases en dat er een open cultuur is. Als je iets met iemand hebt, kun je dat gewoon zeggen.
Dolf Hendriks
Sr. Account Executive
Mijn werk is heel divers. Je doet van alles, spreekt veel met klanten en dat wat je doet is ook relevant en wordt echt gebruikt. Je krijgt echt erkenning voor je werk. In ons team helpen we elkaar als dat nodig is, ook als dat minder bij je functie hoort . Daardoor zijn we een hecht team en is het erg plezierig om hier te werken!
Wouter de Haas
Product owner
Ik werk graag bij Akyla vanwege de goede werksfeer en collegialiteit. Samen zetten we de schouders eronder, werken we hard aan onze doelen en ondersteunen elkaar, waardoor ik me zowel professioneel als persoonlijk kan ontwikkelen!
Thomas Muijs
Software tester
Geen dag is hier hetzelfde, ik leer elke dag wat nieuws. Op service kunnen we echt met de klant meedenken en ondersteunen bij complexe vraagstukken. Dat maakt het werk erg leuk en uitdagend. Ook tussen de collega’s onderling hebben we een fijne werksfeer!
Marèl Maathuis
Sr. Customer Service Representative