Werken bij

Over Akyla

Het nr. 1 platform voor proces automation in de flexbranche

Akyla is een snelgroeiend SaaS bedrijf. Met onze oplossing helpen wij uitzendbureaus, deatcheerders en payrollers om efficiënter te werken en te kunnen groeien. 

Momenteel werken maandelijks meer dan 100.000 gebruikers binnen Nederland met onze software. De uitdaging is om hier de komende jaren meer dan 250.000 gebruikers binnen Europa van te maken.

0
jaar bestaan
0
Landen actief
0
Leuke collega's!
0 +
Klanten
0 K+
Gebruikers

De markt

Werken voor een dynamische branche

Werk draait om mensen. Niet om processen. Ons doel is om alle repititieve taken van onze klanten in de uitzendbranche volledige te automatiseren. Zo creëren we voor onze klanten meer tijd voor persoonlijke verbinding met flexkrachten en inleners. 

Van alle branches waar je voor kunt werken, is de flexbranche het meest onderhevig aan veranderingen. Bij een recessie voelt de flexbranche dit als eerste. Groeit de economie, dan groeit ook de flexbranche (hard) mee. De conjunctuurgevoeligheid in combinatie met voortdurende veranderingen in CAO’s en wet- en regelgeving én de krapte op de arbeidsmarkt, hebben een enorme impact op de automatisering. Dat maakt het werken voor deze branche des te uitdagender en vraagt om slimme en intelligente oplossingen binnen ons platform én een goede samenwerking met onze klanten.

Klanten waar je voor gaat werken:

Zij staan te popelen om jou te ontmoeten!

Onderdeel van:

Sinds mei 2022 zijn wij onderdeel van Textkernel. Textkernel is een internationaal leider in AI-gedreven oplossingen voor analyseren, gegevensverrijking en het matchen van mensen en functies. Textkernel zorgt ervoor dat duizenden wervings- en uitzendbureaus, werkgevers, vacaturesites, HR-softwareleveranciers en plaatsings- & herplaatsingsbureaus wereldwijd slimmer en effectiever kunnen werken door efficiënties in het HR- en wervingsproces te creëren.

Textkernel heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en satellietkantoren in Frankfurt, Parijs en de Verenigde Staten. Inclusief Akyla heeft de groep ca. 175 mensen in dienst.